hoofding-foto

Keep-On-Running

 

 
Onze Keep-On-Running is weer succesvol afgelopen !
 
Bedankt aan iedereen om samen met ons 10 weken te tonen
 
dat Ramsel een sportieve gemeente is !

 

 

img_3144

Laat de term "Keep-On-Running" je niet misleiden, want dit is voor iedereen ! Zowel voor mensen die absoluut nog nooit gelopen hebben en echt willen beginnen met lopen, als voor mensen die vorige jaren al eens deelgenomen hebben, als voor mensen die af en toe of regelmatig lopen. Iedereen is welkom !

Nu is het weer tijd om de beentjes te strekken en terug die gezonde buitenlucht van Ramsel in te ademen. Voor al diegene die na al die jaren nog niet zijn durven komen, dit is de kans van jullie leven. Wij staan paraat voor iedereen, jong of oud, beginner of beroeps, iedereen is welkom. Kom uit die luie zetel en zoek wat sportieve kledij en wat loopschoenen bijeen. Nodig al je vrienden uit zodat je elkaar kan motiveren en onder de deskundige leiding van onze begeleiders gaan we in de lente van start.

Ieder voorjaar starten we met het bekende "Keep-On-Running" programma om de mensen van Ramsel en omstreken te mogelijkheid te geven om op 10 weken tijd vanaf nul een afstand van 5 km te leren lopen. De sportievelingen die hier de vorige jaren ook al deelgenomen hebben, zijn natuurlijk ook altijd welkom. Daarom bieden we verschillende programmas aan van verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan meedoen. De programmas kan je hier links in het menu ook terug vinden.

 

Visit in Ladbrokes bingo information.