hoofding-foto

Voorstelling bestuur

groepsfoto
In 2004 is het allemaal begonnen ...
 
Een paar sportievelingen in Ramsel spraken af om elke maandagavond hun beentjes te strekken en de streek in en rond Ramsel onveilig te maken.
 
Elke maandag werd een toertje van ongeveer 10 km gelopen en werden al de nieuwste roddels uitgewisseld. Er werd gelachen en gegierd.
 
Het ging zelfs zover dat een paar van ons fantaseerden om een loopkoers te organiseren. Wat toen begonnen was met een grap, liep uit tot de enige echte "Ramselse Routeloop".
 
Om er nog een schepje bovenop te doen, hebben we de helft van Ramsel dan ook maar de trucjes van het lopen aangeleerd via onze jaarlijkse "Keep-On-Running".
 
 
Logo-lopers

Ondertussen mogen we terecht fier zijn over onze geleverde prestaties. Zo kunnen we vol trots verkondigen dat we met de laatste edities van onze Ramselse Routeloop steeds de kaap van de 1000 deelnemers overschreden hebben.
Ook mogen we met fierheid de Keep-On-Running vermelden die elk jaar al gemiddeld 150 lopers aan het bewegen zette.

Natuurlijk hebben wij dit nooit kunnen realiseren zonder al die sportievelingen die elke maandag (en woensdag) trouw aanwezig zijn !
Dank u wel !Heb je zin om ook eens te komen lopen?

Elke maandag en woensdag wordt er nog steeds getraind. We verwachten je met veel plezier om 20u. aan de voetbalkantine van het jeugdvoetbalveld van Ramsel. Vandaar vertrekken we voor een duurloop van 6 à 10 km aan een tempo van 12 km/h.

Vind je dit net iets te snel? Niet getreurd !
Elk voorjaar starten we met een nieuw 10‑weken‑programma van Keep-On-Running.

Visit in Ladbrokes bingo information.